Luminițe proteste Piața Victoriei. Crina Dobre, scandal: Le-a căzut "vestea" fix în moalele capului

Crina Dobre, fost vicepreședinte PNL Diaspora, a fost criticată dur de anumite persoane după ce a zis că datorită ei s-au aprins, iarna trecută, luminițele în Piața Victoriei.

Jurnalista Oana Dobre Dimofte a scris pe Facebook: "Auziți, ăștia care aveați telefonul aprins în imaginea de mai jos. Doamna Crina Dobre, fost vicepreședinte PNL, zice că ei trebuie să îi mulțumiți. Cu plăcere. Pe doamna am cunoscut-o acum vreo două luni. Părea normală. Mna, aparențe. P.S. Știți voi pâinea feliată? Dar apa caldă? Mie trebuie să îmi mulțumiți. Cu plăcere, din nou".

În replică la criticile primite, Crina Dobre a notat: "Să concluzionez un pic, în stil propriu:

1. În ziua de 5 februarie 2017 s-au aprins luminile telefoanelor în Piața Victoriei pornind de la o postare masiv distribuită de pe acest cont. S-a rostogolit și s-a întâmplat. Că vă convine sau nu, realitatea asta este, e demonstrabilă, o cunosc mai multe persoane și nu e deloc problema mea că unora le-a căzut "vestea" fix în moalele capului. Nu! Nu sunt modestă deloc, dacă caută cineva asta la mine. Știu încă de la 20 de ani că modestia e apanajul proștilor. Eu sunt doar smerită. E cu totul altceva.

2. Atacurile virulente pe care le-am primit au ricoșat în PNL. Inutil să căutați capra râioasă în partid. Știu că nu vă place PNL. E alegerea voastră. În ziua de 5 februarie 2015 nu eram membru de partid. Deci vă pică argumentul.

3. Să vă retrageți ambasadele de pe contul meu de facebook dacă nu vă place ce scriu. Nu am nicio nevoie să vă știu aproape. Eu și rudele mi le aleg, d-apoi prietenii.

[citeste si]

4. Sunt în plin sezon de scârbă după ce v-am văzut fețele caracterului unora dintre voi. PSD rules cu asemenea oameni încă 30 de ani.

5. Nu mă interesează părerile neargumentate ale altora. Unde "argument" pentru mine are o definiție care nu înseamnă "opinie".

6. Sărbători fericite!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel