Luiza Melencu ar fi fost găsită. Ce fac autoritățile? Lucian Bolcaș: Singura posibilitate

Luiza Melencu. Foto: Facebook
Luiza Melencu. Foto: Facebook

Lucian Bolcaș consideră că sunt mai multe ipoteze în cazul fetelor dispărute de la Caracal, iar investigatorii particulari ar putea furniza informații credibile care să fie verificate. 

Avocatul Lucian Bolcaș a intervenit în direct la România TV unde a susținut că în acest moment autoritățile române ar trebui să coopereze cu cele din Italia pentru verificarea informațiilor apărute în spațiul public. 

”Singura posibilitate este cooperarea cu organele judiciare italiene pentru găsirea și indentificarea persoanei respective. De aici încolo încep o serie întreagă de posibilități. Dacă a fost silită să se afle în această situație, dacă s-a dus de bună voie, dacă dorește să se întoarcă, dacă nu dorește să se întoarcă, sunt prea multe ipoteze. Singura posibilitate este cooperarea cu organele judiciare ale statului italian, iar mecanismele de cooperare există. În acest caz, s-au verificat mai multe ipoteze. Aceea a omorului, care putea să fie fundamentată pe declarațiile lui Dincă. S-a verificat și această ipoteză a traficului de persoane. Nu putea să existe acest dosar la DIICOT fără o investigare cu privire la traficul de persoane. Ce s-a întâmplat? Cât s-a putut face? Este puțin spus. Cred că niște investigatori particulari pot să furnizeze informații credibile care să fie verificate”, a precizat avocatul Lucian Bolcaș în direct la România TV. 

Familia Luizei Melencu a precizat în această seară la același post de televiziune că a urmărit un filmuleț primit de la Alexandru Cumpănașu în care ar fi observat-o pe Luiza. 

VEZI AICI: Luiza Melencu ar fi fost găsită în viață. Declarația de ultimă oră a mamei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel