Lui Dacian Cioloș i s-a cerut demisia

Senatorul PSD Şerban Nicolae i-a cerut, miercuri, în plen, demisia premierului Dacian Cioloş, arătând că, în caz contrar, va iniţia consultări pentru depunerea şi adoptarea unei moţiuni de cenzură, relatează Agerpres.

"Nu vă consider un bun prim-ministru şi nu consider că acest Guvern îşi îndeplineşte atribuţiile. Există procedura constituţională a demisiei dumneavoastră. Vă rog s-o luaţi în calcul. La modul cel mai serios, acest Guvern a dat suficiente dovezi de incompetenţă, de rea-credinţă şi de proastă guvernare. Vă rog să luaţi în calcul demisia dumneavoastră şi a Guvernului pe care îl conduceţi, iar eu, Şerban Nicolae, vă asigur că, în caz contrar, voi solicita colegilor mei de la PSD, colegilor de la UNPR, de la ALDE şi de la celelalte formaţiuni politice iniţierea şi adoptarea unei moţiuni de cenzură", a declarat Şerban Nicolae în plenul Senatului, unde se dezbătea, în prezenţa premierului, situaţia legată de notificarea ANAF în cazul televiziunilor din grupul Intact.

Senatul i-a solicitat premierului Dacian Cioloş să vină miercuri în plen ca să explice acţiunea instituţiilor din subordinea Guvernului la adresa televiziunilor trustului Intact.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel