Ludovic Orban vrea ca Guvernul Cioloș să organizeze alegeri corecte

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a afirmat, în emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea TV, că se teme că intrarea în cursa electorală al lui Traian Băsescu va distruge campania prin atacuri. Deși susține că nu are mari așteptări de la Guvernul Cioloș, se așteaptă să organizeze alegeri corecte.

"Îmi este frică de faptul că intrarea lui Băsescu în cursă va afecta nivelul de civilizaţie al campaniei. Va juca la disperare, nu intră pentru a câştiga, pentru că are un grad de respingere de 80%", a declarat Ludovic Orban. Liderul PNL a adăugat că "bucureştenii trebuie să se uite la proiectele cu care vin candidaţii, pentru că suntem într-o situaţie foarte gravă, sistemul de termoficare este în colaps, în 4-5 ani trebuie schimbat. De asemenea, în ceea ce priveşte fluidizarea traficului suntem cu mult în urmă", a detaliat  candidatul PNL, potrivit Realitatea.

În ceea ce priveşte Guvernul Cioloş, candidatul PNL a precizat că nu a avut aşteptări prea mari, însă îşi doreşte ca Executivul să organizeze alegeri corecte. El a mai atras atenţia că fix în campania electorală vor veni nişte ajutoare alimentare de la Uniunea Europene, ajutoare care vor fi distribuite de primari. "Atrag atenţia cetăţenilor să ştie că acele ajutoare sunt de la UE, nu de la candidaţi", a completat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel