Ludovic Orban, vizită de lucru la Transgaz. „Susținem această investiție”

Foto: Transgaz
Foto: Transgaz

Premierul României, Ludovic Orban, și secretarul general al guvernului, Antonel Tănase, au fost invitați de directorul general al SNTGN Transgaz SA, Ion Sterian, o vizită de lucru la sediul din București al reprezentanței companiei.

Conform unui comunicat al companiei, cu ocazia acestei vizite, cei doi demnitari români au fost informați de către directorul General, Ion Sterian, cu privire la stadiul derulării proiectelor strategice de investiții ale companiei. La această întâlnire au mai participat atât reprezentanți ai managementului executiv al Transgaz.

„Transgaz are proiecte de investiții în cursul acestui an în valoare de 1,1 miliarde de euro, proiecte de investiții extrem de importante, care vizează atingerea unor obiective nu numai de interes național, ci și unor obiective care sunt în beneficiul Uniunii Europene (...). Salut finalizarea unui proiect de suflet – gazoductul Ungheni-Chișinău, care va permite cetățenilor Republicii Moldova să beneficieze de gazul românesc. (...)”, a transmis Ludovic Orban.

Proiecte de dezvoltare extrem de importante ale Transgaz

2. Foto: Tran... (ludovic_orban_transgaz_3_84555900.jpg)

Totodată, Prim-Ministrul României s-a referit și la celelalte proiecte de dezvoltare extrem de importante de investiții pe care le derulează compania, dând drept exemplu gazoductul Tuzla-Podișor: „Am să mă refer la proiectul de extindere a rețelei prin gazoductul Podișor - Tuzla, cu o lungime de 308 kilometri, care face legătura între zăcământul de gaz pentru care există licență de explorare și exploatarea pentru consorțiul Exxon OMV, un zăcământ extrem de important, deci face legătura între zăcământul de gaz de la Marea Neagră și conducta BRUA, gazoductul BRUA. Un proiect extrem de important, care reprezintă un angajament din partea noastră că susținem această investiție de începere a exploatării gazelor naturale la Marea Neagră, asigurând conectarea zăcămintelor de gaz într-un termen coordonat cu termenul începerii exploatării, cu, practic, rețeaua de transport europeană de gaz natural”.

3. -imagine fara descriere- (ludovic_orban_transgaz_2_29683800.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel