Ludovic Orban, ultimele negocieri cu partidele înainte de votul de învestitură: Intrăm în linie dreaptă

Premierul desemnat Ludovic Orban a anunţat că PNL a intrat în linie dreaptă pentru votul de învestitură, ultimele negocieri cu partidele urmând să aibă loc chiar astăzi, 28 octombrie. 

"Am fost mandatat să semnez aceste acorduri cu partenerii noştri care sunt alături de noi în procedura de învestire a Guvernului, Luând act de declaraţiile preşedintelui PMP privind programul de guvernare am fost mandatat să accept aceste solicitări şi să le considerăm priorităţi în acţiunea noastră, datorită în special solicitării extinderii reţelei de gaz. Azi vom avea un şir de întâlniri cu liderii formaţiunilor politice care susţin PNL, de la PMP până la ALDE.

Intrăm în linie dreaptă privind votul de învestitură, astăzi voi prezenta propunerea de calendar în şedinţa Birourilor permanente reunite. Am pregătit un document cu priorităţile pe care trebuie să le aibă un Guvern şi cu problemele grave pe care nu le poate rezolva decât un Guvern legitim, învestit de Parlament, pentru a-i face pe toţi parlamentarii să înţeleagă că este o urgenţă extrem de mare învestirea Guvernului", a spus Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel