Ludovic Orban "se ocupă" de executarea lui Daniel Zamfir. Cum s-a dat de gol

Ludovic Orban, președintele PNL, se ocupă de excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir.

Cel puțin așa a anunțat. Un internaut i-a scris liderului liberalilor, pe Facebook: "Păi trebuie să vedeți ce faceți cu socialistul... Zamfir". Replica lui Ludovic Orban a venit imediat: "Ne ocupăm". Între timp, comentariul președintelui PNL a fost șters.

(w670)

Vă reamintim că executarea lui Daniel Zamfir a pornit odată cu schimbarea sa de la şefia Comisiei economice, cu 16 voturi pentru şi opt împotrivă, în locul său fiind desemnat Florin Cîţu.

"E vorba de un lucru: ai o activitate foarte bună, ne mândrim cu activitatea ta de la Comisia economică, dar pleacă acasă. Colegii au apreciat cu toţii, chiar le-am cerut înainte de vot, le-am depus un raport de activitate de la comisie, cu toţii mi-au spus chiar cuvinte elogioase la adresa activităţii mele. Un coleg chiar mi-a spus că sunt cel mai activ parlamentar din Parlamentul României, ceea ce m-a onorat, dar e un vot politic, deci nu contează - aşa s-au exprimat colegii - ce faci acolo la comisie, ce activitate ai, ci 'nu doreşte preşedintele partidului'. Asta am înţeles-o de la început", spunea Daniel Zamfir, după şedinţa Grupului senatorial PNL, în care a fost schimbat din funcţie.

[citeste si]

"Am o mare frustrare fiind în situaţia de a da explicaţii de ce preşedintele partidului îmi doreşte capul. Îmi doreşte capul pentru că, probabil, i l-a cerut cineva sau dumnealui gândeşte că activitatea mea de la Comisia economică e una care dăunează partidului", mai declara Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel