Ludovic Orban: PSD va rămâne departe de guvernare. Pot să viseze ei orice fel de alianță

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ludovic Orban a declarat că PSD va sta departe de guvernare o bună perioadă de timp, pentru că românii s-au lămurit la ce a folosit acest partid puterea, atunci când a avut-o. Premierul a precizat că social-democrații pot visa ce alianțe vor ei că nu vor mai ajunge curând să aibă șefia Executivului.

„PSD stă departe de guvernare o bună perioadă de timp, pentru că oamenii s-au lămurit la ce a folosit PSD puterea. Suntem după un an 2019 care a arătat foarte clar că PSD a pierdut alegerile europarlamentare, Klaus Iohannis a câștigat alegeri prezidențiale la cel mai zdrobitor scor la care s-au câștigat alegerile în competiția cu PSD. De asemenea, a fost adoptat referendumul pe justiție. Se vede limpede că PSD nu mai e dorit de oameni. Pot să viseze ei orice fel de alianță când se vede că sunt și vor rămâne departe de guvernare”, a afirmat Ludovic Orban la Realitatea Plus.

Reacția vine în contextul în care Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că PSD vrea alianțe politice cu Pro România sau cu ALDE pentru formarea unui Guvern sau pentru alegerile locale. Liderul interimar al social-democraților a subliniat că în cazul în care cele două formațiuni s-ar regăsi în proiectul PSD, atunci ar trece și moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel