Ludovic Orban, moment ales cu "dibăcie". Planul liderului PNL

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban a spus, vineri, că partidul va depune moţiune de cenzură atunci când vor fi îndeplinite condiţiile optime pentru a avea numărul suficient de votanţi.

Ludovic Orban a declarat: 'Să nu creadă Dragnea că obiectivul 'moţiunea de cenzură' este abandonat de PNL, doar că îl pregătim cu foarte multă minuţiozitate, pentru că nu avem la dispoziţie decât o singură moţiune de cenzură pe sesiunea parlamentară. Momentul în care depunem această moţiune trebuie ales cu foarte multă dibăcie, astfel încât să poţi să obţii maximum de voturi din partea unor parlamentari care nu vor face parte dintre semnatarii moţiunii'.

Preşedintele PNL a mai afirmat că, din informaţiile pe care le are, sunt din ce în ce mai mulţi parlamentari ai coaliţiei nemulţumiţi de politica guvernamentală, sugerând că s-ar putea baza şi pe sprijinul lor. 'Pot să vă spun că este nemulţumire din ce în ce mai puternică în partidul de guvernământ. Există fără discuţie şi în relaţia dintre PSD şi ALDE o stare de tensiune. Sunt o mulţime de alţi parlamentari care ar putea să voteze o moţiune de cenzură pentru că îşi dau seama că România se duce în cap, lucru de care probabil le pasă foarte puţin membrilor PSD şi celor de la ALDE, doar se tem că se duc şi ei în cap, dacă îi mai ţin pe Dragnea şi pe Dăncilă', a spus Orban.

Demisie Dăncilă

Întrebat dacă întrevede posibilitatea ca premierul să-şi înainteze demisia, liderul PNL a răspuns că este o variantă plauzibilă. 'Nu exclud această variantă', a susţinut Ludovic Orban, citat de Agerpres.

 

Vezi și: Dăncilă, plângere penală. De ce a depus-o Orban "pe persoană fizică"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel