Ludovic Orban, la coadă pentru a VOTA la Dobroiești. ”Eram pregătit să stau și mai mult”

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Ludovic Orban a stat minute în șir la coadă pentru a vota. 

Ludovic Orban a ajuns la ora 08:00 în fața unei secții de votare din Dobroiești, pentru a vota, relatează România TV. Premierul a fost nevoit să aștepte aproximativ 10 minute pentru a intra în secția de votare. 

Un tânăr aflat în scaun cu rotile, care a votat la aceeași secție, i-a reclamat premierului că nu există o rampă pentru persoanele cu dizabilități.

Zeci de persoane au stat la coadă pentru a vota, chiar înainte de deschiderea secțiilor de votare. 

Oamenii au purtat mască de protecție, dar nu au respectat și distanțarea socială de aproximativ doi metri între persoane. 

Declarațiile premierului 

La ieșirea de la urne, premierul Ludovic Orban a făcut declarații: 

”Cunoașteți foarte bine întreg conceptul nostru de campanie, a fost unul foarte clar. Dezvoltarea comunităților locale prin investiții, prin crearea de locuri de muncă, prin dezvoltarea infrastructurii, prin creșterea calității serviciilor și până la urmă creșterea nivelului de civilizații. Pentru asta am votat. Pentru oamenii care îmi garantează că pot să îmbunătățească viața oamenilor în comunitățile locale”, a susținut Ludovic Orban. 

La coadă pentru a vota

”Am stat la coadă pentru că sunt niște reguli de protecție a sănătății. Am fost pregătit să stau și mai mult. Oamenii ar trebui să urmărească procesul de vot și să voteze pe parcursul întregii zile. Am luat legătura și cu președintele AEP astfel încât să fluidizeze procesul de vot. Pe de altă parte o dată la patru ani ne votăm primarul și e bine să participăm pentru că de votul fiecăruia depinde cât de bine va fi administrată comunitatea locală”, a declarat Ludovic Orban. 

Încântat de măsurile de protecție 

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat de jurnaliști și cum i s-au părut măsurile de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus. 

”Chiar dezinfecția s-a făcut de două ori. Numărul de persoane maxim în secție se respectă. Chiar am fost mai catolici decât papa, cum se zice. Puteau să lase mai mulți să voteze în timp ce am votat eu. Astea sunt procedurile. Am încercat, prin reglementările pe care le-am stabilit, să asigurăm reguli care să protejeze sănătatea oamenilor”, a mai spus Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel