Ludovic Orban, huiduit la Iaşi. Mulţimea scandează "Vrem Autostradă"

Foto: Ludovic Orban / Sursa: Facebook - Partidul Național Liberal
Foto: Ludovic Orban / Sursa: Facebook - Partidul Național Liberal

Premierul Ludovic Orban a fost şi el huiduit la Iaşi, în timpul discursului cu prilejul sărbătoririi Unirii Principatelor. Mulţimea a scandat "vrem autostradă". 

Orban a avut parte de huiduieli la Iași, înainte de a-și începe discursul. „Nu mă faceți să cred că printre noi mai sunt alegători ai lui Vogoride", a reacționat Orban. 

Obiective legate de Moldova

„Obiectivul nostru este de a pune bazele unor investiții serioase în Moldova. Vreau să vă reamintesc că primul contract de finanțare din fonduri europene a unui spital regional din România a fost semnat pentru construcția Spitalului Regional din Iași", a spus premierul, fiind aplaudat aici de mulțime.

"Legat de autostradă, nu noi suntem cei care au inventat un PPP şi au tras de timp ani de zile. Marţi, în şedinţa de Guvern, vom adopta OUG prin care vom încheia Parteneriatul Public Privat şi vom muta la ministerul Transporturilor obligaţia de a genstiona acest proiect. De asemenea vă spun că circulă pe piaţă o mulţime de Fake NEWS-uri. Obiectivul nostru este ca autostrada Unirii să fie finanţată pe fonduri europene, în exerciţiul financiar 2021-2027.", a declarat Ludovic Orban la Iaşi, după ce mulţimea l-a huiduit. 

Mesaj pentru românii din Republica Moldova

"Avem un instrument prin care putem determina alocarea investiţiilor, şi vom asigura un ajutor de stat mai mare pentru cei care vor investi în Moldova, ca să ne asigurăm că vor alege această locaţie. Dezvoltarea Moldovei este importantă pentru fiecare dintre dvs, dar şi pentru fraţii noştri de peste Prut. Dezvoltarea trebuie să traverseze Carpaţii, dar şi Prutul. Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri, să nu uităm că avem o responsabilitate pentru a asigura drumul Basarabiei spre Europa, drum care în mod OBLIGATORIU trece prin România", a mai spus Ludovic Orban. 

"Închei cu un îndemn. Să nu vă mai lăsaţi înşelaţi de fake news, să vă îndreptaţi doar către acei oameni care pot fi serioşi şi să ducă la îndeplinire marile proiecte ale României", a mai spus premierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel