Ludovic Orban: Guvern fără PSD sau alegeri anticipate

Ludovic Orban a anunțat poziționarea Partidului Național Liberal după rezultatul moțiunii de cenzură. Poziționarea liberalilor este una fermă, în care se exclude orice negociere cu PSD. În caz contrar, liberalii își doresc organizarea de alegeri anticipate. 

Președintele PNL a spus că PSD și-a pierdut orice legitimitate de a guverna. De asemenea Ludovic Orban a menționat că PNL este dispus să intre în orice formulă de Guvern fără PSD.

Orban a menționat că liberalii sunt pregătiți chiar de alegeri anticipate și că nu acceptă nici un fel de negocieri cu social-democrații. 

Ludovic Orban spune de asemenea că va încerca să facă toate demersurile pentru a încerca o posibilă configurare a unei noi majorități parlamentare care să nu includă social-democrații.

Mișcarea liberalilor este una tranșantă, după o lungă perioadă în care au preferat să nu se implice în mutările de la vârful Guvernului, așa cum s-a întâmplat și la numirea guvernului tehnocrat. 

"Sigur că cea mai bună soluţie, din perspectiva noastră, ar fi să se ajungă la o nouă consultare a cetăţenilor, pentru că, după părerea mea, în cele şase luni care au trecut de la alegerile din 11 decembrie, cei care au câştigat puterea s-a dovedit că au folosit-o nu pentru a-şi îndeplini promisiunile electorale, ci doar pentru a obţine avantaje de natură personală sau pentru a face reglări de conturi în interiorul găştilor din cadrul partidului de guvernământ", a susţinut Ludovic Orban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel