Ludovic Orban: Declarația lui Crin Antonescu despre Klaus Iohannis, puțin scoasă din context

Președintele grupului PNL din Camera Deputaților, Ludovic Orban, consideră că declarația fostului lider al liberalilor, Crin Antonescu, potrivit căreia "poate" că ştie că președintele ales Klaus Iohannis "este un om care vorbeşte puţin şi gândeşte cât vorbeşte", este "puțin scoasă din context".

Întrebat, miercuri, la RFI, cum comentează declaraţia lui Crin Antonescu, făcută marți la Gândul Live, despre Klaus Iohannis, Ludovic Orban a răspuns: "În mod evident, sunt unul dintre oamenii care l-au susţinut cu cea mai mare convingere pe Klaus Iohannis. Am credinţa că domnul Iohannis, ca preşedinte al României, va reuşi să îndeplinească principalele obiective ale programului său politic şi anume să schimbe felul de a se face politică în România, să reuşească să refacă prestigiul extern al României, de asemenea să genereze o dezvoltare economică care să permită o Românie puternică şi prosperă. Eu sunt partener al lui Klaus Iohannis şi nu am nici un fel de îndoială că are toate calităţile necesare, pentru a putea să realizeze ceea ce a promis".

Întrebat dacă astfel de declaraţii ale fostului lider al PNL, care îl sprijină la şefia formaţiunii nu-i creează un dezavantaj, Orban a răspuns: "Dacă cineva mă sprijină, eu nu pot să cenzurez o persoană care mă sprijină. De altfel, cred că această declaraţie a domnului Antonescu este puţin scoasă din context. Eu am urmărit întreaga expunere a domniei sale referitoare la domnul Iohannis şi nu mi s-a părut că a fost un atac la domnul Iohannis, iar în privinţa exprimării la care vă referiţi, cred că a fost o exprimare care nu a fost înţeleasă, după părerea mea a vrut să spună altceva domnul Antonescu".

Crin Antonescu, despre Klaus Iohannis: "Poate că ştiu că este un om care vorbeşte puţin şi gândeşte cât vorbeşte"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel