Ludovic Orban: Dăncilă mai are timp. Cu Băsescu e GREU de vorbit

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Iaşi, că premierul desemnat Viorica Dăncilă mai are încă timp să se retragă înainte de votarea cabinetului în Parlament, adăugând că "ea probabil nu-şi dă seama în ce a intrat". El a menționat de asemenea că îi este greu să aibă o discuție cu Traian Băsescu. 

"Deja am hotărât că vom vota împotriva guvernului Dăncilă, considerând că doamna Dăncilă nu are nicio calitate care să o impună pentru această candidatură, singura calitate a acesteia fiind supunerea faţă de Dragnea şi dorinţa bolnavă a acestuia de a avea la Palatul Victoria o marionetă care să nu iasă din umbra lui. Doamna Dăncilă mai are timp să se retragă pentru că ea probabil nu-şi dă seama în ce a intrat", a declarat presei Ludovic Orban. 

El a menţionat că PNL a mers la consultările convocate de preşedintele Klaus Iohannis după demisia premierului Mihai Tudose cu varianta alegerilor anticipate, dar nu a respins nici ideea de a forma o majoritate, însă acest lucru este dificil în structura Parlamentului actual. 

Greu de vorbit cu Băsescu

"Acum cu Băsescu este greu de vorbit. Să mă ierte domnul preşedinte că nu am reuşit să mă înţeleg cu acesta, însă diferenţa dintre noi şi PMP este că noi suntem partenerii preşedintelui, în timp ce Băsescu îl atacă de câte ori poate", a mai declarat Ludovic Orban, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel