Ludovic Orban, atac la Dăncilă. Jignire directă!

Dăncilă
Dăncilă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că Viorica Dăncilă este 'cel mai prost prim-ministru' din istoria României şi spune că liderii social-democraţi se poartă de parcă ar fi în campanie electorală, promiţând creşteri de pensii.

Orban a spus a  declarat că a asistat cu stupoare la aşa-zisul bilanţ la şase luni, prezentat de premierul Dăncilă. "Pot să spun doar atât: doamna Dăncilă este cel mai prost prim-ministru din istoria României, iar actualul guvern este cel mai prost guvern din istoria României. Doamna Dăncilă nu înţelege nimic, nu este altceva decât un executant al comenzilor. Doamna Dăncilă nu se pricepe la nimic, de fapt se pricepe să facă gafă după gafă, iar actualul guvern practic este un dezastru pentru România', a declarat Ludovic Orban.

Contraperformanțele lui Dăncilă

În opinia lui Orban, printre 'contraperformanţele' Guvernului se numără: 'cea mai mare inflaţie din UE', lipsa creşterii economice în raport cu trimestrul patru al anului 2017, cea mai mică rată a absorbţiei fondurilor europene, cele mai mici investiţii, cel mai mare deficit bugetar înregistrat după criză, neaplicarea formulei de creştere a pensiilor de la 1 ianuarie, diminuarea puterii de cumpărare în primele şase luni ale anului. 'Eu, în locul doamnei Dăncilă, mi-aş fi prezentat demisia, că oricum mandatul de şase luni al guvernelor PSD - ALDE, sub conducerea lui Dragnea şi Tăriceanu, a expirat. Sigur că nu este lăsată doamna Dăncilă să facă ce vrea şi este ţinută cu forţa la Palatul Victoria, în condiţiile în care se vede clar că nu are nicio legătură cu poziţia de premier', a susţinut preşedintele PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel