Ludovic Orban, ANUNŢ despre alegerile anticipate: Aici este problema

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat că susţine varianta alegerilor anticipate, însă acest lucru nu este suficient. Orban a declarat că pentru ca alegerile anticipate să fie posibile, este nevoie de un acord al partidelor parlamentare. 

"PNL susţine ideea alegerilor anticipate. Problema este dacă există în mod realist posibilitatea de a se ajunge la asta. Din punctul nostru de vedere, normal că discutăm permanent cu partidele parlamentare. Pentru a putea fi demarată procedura, trebuie să ai un număr de partide care să deţină un număr de parlamentari care să îţi ofere garanţia că vor fi respinse două propuneri de Guvern", a declarat Ludovic Orban la Parlament. 

Majoritatea, fragilă

"Altfel, dacă nu se ajunge la un astfel de acord, nu ne aruncăm în aventuri, doar ca să ne trezim la a doua învestire că votează parlamentarii orice Guvern, indiferent de program, doar ca să îşi menţină mandatul până la final. Când vor fi şanse reale, PNL va fi primul care va accepta. Noi avem cel mai mult de câştigat, dacă ne uităm la sondaje", a mai spus premierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel