Ludovic Orban - Angela Merkel, întâlnire la Berlin. Ce au discutat

Ludovic Orban, președintele PNL, a avut, pe 14 mai, la Berlin, o întrevedere cu președintele Uniunii Creștin-Democrate (CDU), cancelarul german Angela Merkel.

Ludovic Orban s-a întâlnit, luni, 14 mai, cu cancelarul german Angela Merkel. În cadrul întâlnirii președintele CDU, cancelarul german Angela Merkel a exprimat sprijinul pentru Partidul Național Liberal ca partener apropiat în cadrul PPE, fiind agreate principalele modalități de colaborare în ceea ce privește subiectele de pe agenda europeană, potrivit Departamenului de Comunicare al PNL.

Conform sursei citate, a fost analizată situația politică din cele două țări, inclusiv evoluțiile privind respectarea statului de drept în România, dar și posibilitățile de dezvoltare a relațiilor economice și încurajarea investițiilor germane în țara noastră.

Alegeri europarlamentare 2019

De asemenea, au fost convenite aspecte legate de strategia PPE în vederea alegerilor europarlamentare din 2019 și au fost trecute în revistă principalele probleme politice de la nivel european.

[citeste si]

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat la finalul întrevederii că a fost o întâlnire foarte utilă atât pentru Partidul Național Liberal cât și pentru relațiile bilaterale româno-germane.

VEZI ȘI Ludovic Orban-Joseph Daul. Strategie pentru EUROPALAMENTARE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel