Ludovic Orban, angajat la o firmă de construcții. Mircea Badea, așteptări de la DNA, ca-n dosarul Șova - Ponta

Irina Constantin / 18 apr 2018 / 08:55
Mircea Badea
Mircea Badea

Ludovic Orban, președintele PNL, a dezvăluit că este angajat pe funcția de consilier inginer construcții și că muncește cu jumătate de normă la o firmă din domeniu, salariu din care trăiește. 

”Să vedem Orban chiar muncește la firma din Mureș. Muncește dl Ludovic Orban astea patru ore pe zi? E un contract fictiv sau chiar prestează. Păi prestează pe funcția de consilier inginer construcții. Deci cum era Ponta consilier pentru Șova, așa e Orban consilier pentru o firmă de construcții. Eu mă aștept de la procurorii DNA să înceapă investigații, ca să nu fie dublă măsură.” a subliniat Mircea Badea, care a vorbit despre ancheta în dosarul Ponta - Șova, dosar în care procurorii DNA au cerut închisoare pentru fostul premier: ”Procurorii DNA au solicitat condamnarea lui Victor Ponta pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani și o pedeapsă complementară în cazul acesteia. Dar ce s-a întâmplat? Procurorii îl acuză pe Victor Ponta că-n perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, prin cabinetul său de avocat a obținut de la societatea civilă de avocați Șova și Asociații niște bani pentru activități care figurează în acte, dar care nu ar fi fost efectuate”. 

[citeste si]

”Atunci cred că procurorii DNA se duc la dl Orban și la societatea de construcții din Mureș să vadă dacă prestează.” a mai spus realizatorul ”În Gura Presei”.