Orban, discuții de ultimă oră cu Tăriceanu. Chirieac: ALDE are două posibilități

Lideri ALDE
Lideri ALDE

Negocierile pentru formarea noului Guvern continuă. Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit cu liderul PNL, Ludovic Orban, la sediul ALDE. 

Bogdan Chirieac a reacționat după ce România TV a anunțat o întâlnire de ultimă oră între Ludovic Orban și Călin Popescu Tăriceanu, în contextul negocierilor pentru formarea noului Guvern. 

”ALDE nu e în cea mai fericită situație acum. A pierdut jumătate dintre parlamentari. Partidul, ca atare, nu este deloc într-o poziție solidă. Președintele Călin Popescu Tăriceanu nu a dorit să mai candideze la președinție, fapt care ar fi ridicat ALDE. Îl sprijină însă pe Mircea Diaconu, care nu se asociază însă cu partidul. ALDE are două posibilități. Ori nu vine să facă cvorum și atunci, sigur, Guvernul Orban 1 este într-o situație limită, ca și președinte Iohannis, ori intră la Guvernare, cerând un număr de ministere și vine la cvorum. Atenție însă, jocurile în continuare vor fi făcute de Pro România și Victor Ponta care are un număr dublu de parlamentari acum și fără Pro România nu se face cvorum”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel