Ludovic Orban, alături de Sebastian Kurz, cancelarul Austriei. Mesajul premierului

Ludovic Orban efectuează prima vizită externă în calitate de premier.

"Il felicit pe Sebastian Kurz pentru investirea sa intr-o noua misiune de cancelar al Austriei. Astept cu nerabdare sa colaboram si sa gasim cele mai bune solutii pentru dezvoltarea tarilor noastre si consolidarea Uniunii Europene", a transmis premierul Ludovic Orban printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Premierul Ludovic Orban a început marți o vizită de lucru la Bruxelles la sediul instituţiilor europene, respectiv al NATO, fiind prima deplasare externă pe care o face în calitate de şef al Executivului. El se va întâlni cu liderii europeni, dar și cu Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO.

”Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, în perioada 7-9 ianuarie 2020, în vizită de lucru la Bruxelles, unde se va întâlni cu oficiali europeni și NATO. Astfel, în prima zi a vizitei, premierul Ludovic Orban va avea o întrevedere bilaterală cu Charles Michel, președintele Consiliului European, urmată de o serie de întâlniri cu oficiali ai Comisiei Europene, respectiv, cu Michel Barnier, negociatorul-șef al Uniunii pentru retragerea Regatului Unit din UE, cu Oliver Varhelyi, comisar european pentru vecinătate și extindere, cu Frans Timmermans, vicepreședinte executiv al Comisiei Europene, precum și cu Johannes Hann, comisar european pentru buget și resurse umane”, informează Executivul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel