Lucrările Senatului, întrerupte. Bodog - Goțiu, schimb de replici: Vă rog să mergeţi acasă!

Senat
Senat

Lucrările Senatului s-au suspendat, luni, din lipsă de cvorum, înainte să se dea votul pe o serie de iniţiative care fac parte din categoria legilor organice, ce fuseseră dezbătute anterior sau aprobate tacit de Camera Deputaţilor.

După ce s-a verificat prezenţa, s-a constatat că numai 37 de senatori, din minimum 69, erau prezenţi, număr insuficient pentru votarea proiectelor aflate pe ordinea de zi. Senatorul USR Mihai Goţiu a afirmat că este "ridicol" ce se întâmplă, "o dovadă a faptului că PSD nu are argumente şi atunci dă bir cu fugiţii".

"Probabil că aşa o să daţi bir cu fugiţii şi joi, ca să nu vă susţineţi acest Guvern. E o abdicare totală de la responsabilitatea pe care v-aţi asumat-o în faţa cetăţenilor şi un gest de laşitate absolută ceea ce se întâmplă acum, să daţi bir cu fugiţii, pentru că nu vă ies un vot sau două la legile organice, pe care vreţi să le treceţi cu forţa", a susţinut Goţiu.

"Vă rog să mergeţi acasă"

În replică, senatorul PSD Florian Bodog i-a transmis lui Goţiu că nu cunoaşte procedurile parlamentare.

"Probabil că spune că PSD trebuie să susţină ceva joi. PSD trebuie să asculte cum vă susţineţi şi să vadă cum veţi vota dumneavoastră moţiunea de cenzură. Dacă nu cunoaşteţi procedurile parlamentare, vă rog să mergeţi acasă", a afirmat Bodog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel