Lucian Bolcaș despre votul românilor din diaspora: Am reușit să reparăm un rău mare

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Avocatul Lucian Bolcaș a vorbit despre votul românilor din diaspora, dar și-a exprimat și opinia despre protestul pe care l-a făcut Marian Ceaușescu în fața casei lui Ion Iliescu.

"Mie mi se pare că într-adevăr ajungem într-un nou ciclu de evoluție și aș spera să nu fie un ciclu rău, deși s-a început cu stângul. Ceea ce ați prezentat dumneavoastră (n.r. protestatarul Marian Ceaușescu) nu este nici măcar un incident, e o chestie absolut dezgustătoare care compromite titulatura de protestatar. Acest domn nu e protestatar, are fixațiile sale personale, care nu mă interesează și nu mă tulbură. Nu e un incident electoral", a declarat Lucian Bolcaș, în direct, la România TV.

Despre votul românilor din diaspora

"Ceea ce înseamnă că am trecut la un alt ciclu este maniera aceasta pe care toată lumea a remarcat-o, destinsă, de a participa la vot și de a participa la așa zisa campanie electorală din ulima săptămână. Știți că în materie de PR, există principiul: Un scandal mare se acoperă cu un scandal și mai mare. Scandalul eventualelor dezbateri prezidențiale a fost acoperit de scandalul numirii Guvernului. Mutația de la sat în străinătate, nu spun de la sat la oraș cum spuneau comuniștii, sigur că poate să altereze procentele. Am reușit să reparăm un rău mare și anume votul din diaspora. Numai că l-am reparat cu un rău și mai mare printr-o discriminare directă a populației care trăiește și votează în România. Cei care lucrează aici, plătesc impozite și taxe aici. Este disprețul pentru această populație", a mai adăugat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel