Lucian Bode, acuzat că a copiat proiectul alternativei la DN1. Deputat de Prahova: Jenant!

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Deputatul PSD de Prahova, Rodica Paraschiv, cea care a condus ani buni Direcţia de Drumuri a Consiliului Judeţean Prahova, face un comentariu despre proiectul anunţat de ministrul Bode, ca alternativă la DN1. 

"Cum redescoperă ministrul Transporturilor proiectele predate de Consiliul Județean Prahova! Proiect început de CJ Prahova în mandatul PSD 2000-2004, într-o asociere cu CJ Brașov. Proiect finalizat, pentru care s-au obținut avize și acorduri, predat la Ministerul Transporturilor în mandatul domnului Rus, inclusiv documentația pentru schimbul de teren de la UAT către Romsilva. Introdus în masterplan și rămas la minister fără sursă de finanțare", a scris Rodica Paraschiv, deputat PSD de Prahova, pe Facebook.

"Şi-l însuşesc liberalii. Jenant"

"Surpriza,însă! Îl găsesc liberalii și si-l însușesc ca și când au descoperit acum traseul... Jenant! Dacă au neclarități, să nu scotocească prin pădure, să-i întrebe pe cei care au demarat procedurile de proiectare și le-au și finalizat - Consiliul Județean Prahova!", a mai scris Rodica Paraschiv pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel