Lucescu la Rapid? Ce a avut de spus Daniel Pancu despre postul său de antrenor

Antrenorul lui Rapid nu crede că Lucescu va prelua echipa.

Daniel Pancu a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu crede că Mircea Lucescu va veni la gruparea din Giulești. Antrenorul a adăugat că nu există varianta unei demisii, ci doar a unei demiteri.

„Ape liniștite aici mai greu să găsim la Rapid. Eu zvonurile astea le cred în continuare pe undeva imposibile. Ceva legat de o minune, cu toate că multă lume îmi spune că nu e chiar o minune, că e un lucru posibil. Eu îmi văd în continuare de muncă, liniștit, zi de zi. Știu procesul prin care trecem. A venit într-un mod neașteptat înfrângerea asta (1-2 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, n. red.), m-a dat şi pe mine puțin în spate, pentru că nu o luam în calcul. Antrenez echipa cum o făceam şi înainte. Consider că am jucători buni şi foarte buni care pot face parte oricând din patrimoniul național al fotbalului, a declarat managerul lui Rapid, conform Agerpres.

„Fără domnul primar nu am fi fost cu Rapid în poziția în care suntem, adică o echipă de Liga a II-a cu pretenții şi șanse de a promova. E normal să-şi dorească ce e mai bun pentru echipa asta, doar că, din câte știu eu, cunoștințele dumnealui despre fotbal sunt aproape zero. Nici acum nu cred că știe când e ofsaid, nu știu dacă o fi învățat de când vine pe stadion. E îndreptățit să vorbească oricând, pentru că nu este patronul, dar este părintele acestui nou Rapid, faptul că suntem aici i se datorează în mare măsură. Dar legat de analiza strict fotbalistică a mea accept doar din partea oamenilor calificați, care stau zi de zi cu mine. Sunt lucruri normale în România, nu sunt necăjit deloc, dar asta nu înseamnă că mă abat de la visurile mele legate de Rapid”, a mai precizat Daniel Pancu în cadrul conferinței.

După 6 etape în Liga a II-a, Rapid a acumulat 10 puncte și se află pe poziția a 7-a. Următorul duel al giuleștenilor va avea loc în Trivale, contra FC Argeș, sâmbătă, la ora 15:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel