LOVITURĂ ȘOC dată de PRO TV. Nu se va mai vedea gratis! Ce se va întâmpla

protv-logo
protv-logo

PRO TV a făcut, joi, un anunț șoc la ședința Consiliul Național al Audiovizulului. Pro TV a înștiințat CNA că iese din grila must-carry, începând cu data de 23 iulie.

Cu alte cuvinte, începând de la această dată, societățile de cablu trebuie să ceară acordul Pro TV pentru a retransmite postul și să plătească pentru a-l putea retransmite către abonați, scrie paginademedia.ro.

“Decizia noastră este motivată de faptul că Pro TV se află într-un proces de modificare a strategiei de distribuție în vederea trecerii la transmisia digital terestră și implementarea serviciilor multimedia digitale la nivel național după un concept care ne va ajuta să minimalizăm impactul digitalizării asupra business-ului. Schimbările de distribuție nu vor afecta în niciun fel conținut”, se arată în justificarea postului de televiziune.

Pro TV era în capul listei posturilor must carry libere la retransmisie, având cea mai mare audiență medie.

Dacă operatorii de cablu sunt nevoiți să plătească pentru a transmite PRO TV, atunci nu este exclus ca aceștia să mărească abonamentele care vor avea în ofertă postul din Pache Protopopescu.

Maria Apostol, marketing & corporate affairs director Pro TV, a declarat, că, momentan, românii nu vor fi afectați de noua măsură și vor vedea Pro TV. Aceasta nu a dorit să facă niciun fel de comentariu cu privire la contractele care se vor semna între televiziune și operatorii de cablu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel