Lovitură pentru Călin Popescu Tăriceanu. Organizaţia municipală ALDE Braşov îl susţine pe Daniel Zamfir

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Călin Popescu Tăriceanu mai primeşte o lovitură din partea colegilor din ALDE. Organizaţia locală ALDE Braşov a decis să susţină proiectele senatorului, după ce Tăriceanu convocase organizaţia judeţeană la o discuţie despre dezertarea lui Daniel Zamfir. 

"Știm dificultățile prin care trece partidul, suntem conștienți de potențialul oamenilor care muncesc la Brașov și de rolul pe care trebuie să îl avem în plan politic. Dar în egală măsură luptăm să atingem niște obiective. Sunt puține lucruri care ne unesc și la care ținem enorm. Lupta împotriva abuzurilor și a nedreptăților din această țară e unul ditre ele și constituie un obiectiv major. Această luptă e dusă de senatorul Zamfir și noi vrem să-l sprijinim cu toate forțele. Nu vrem să-l lăsăm singur. Lupta aceasta nu e numai a lui, ori numai a noastră. E lupta brașovenilor nedreptățiți și pentru ei suntem aici. De aceea suntem hotărâți să îl susținem. Azi colegii mei au dat un vot unanim, de susținere totală. Sunt proiecte liberale pe care dl senator Zamfir a garantat că le va transpune în legislație", a declarat președintele organizației municipale ALDE Brașov, Miklos Gantz.

Şefii ALDE Braşov, dezamăgiţi de Tăriceanu

"Ne-a deranjat faptul că dl. Tăriceanu, ca președinte al unui partid de nivel național vine în Brașov și convoacă o întâlnire fără a mă invita pe mine, ca președinte, sau pe oricare alt coleg din organizația municipală. Dezamăgitor. Noi suntem în ALDE, reprezentăm ALDE, luptăm pentru ALDE. Dar, totuși, constat că sunt unii care nu au același ideal. Noi susținem lupta împotriva abuzurilor și a nedreptăților. O parte dintre colegii noștri de la București, însă, nu par să fie de aceeași parte a baricadei. Noi rămânem consecvenți, alături de președintele organizației județene, Daniel Zamfir", a precizat președintele organizației municipale ALDE Brașov, Miklos Gantz.

Daniel Zamfir s-a afiliat grupului PSD din Senat, după ce grupul ALDE a fost dizolvat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel