Lovitură MOȚIUNE CENZURĂ GUVERN Dăncilă. Mircea Badea: NIMENI nu vorbește despre asta!

Mihai Gadea (stg.) si Mircea Badea (ctr.) participa la lansarea volumului 'Zece ani rai', autor Mugur Ciuvica (dr.), la Standul Editorii RAO, in cadrul celei de-a XXII-a editii a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, la Romexpo.
Mihai Gadea (stg.) si Mircea Badea (ctr.) participa la lansarea volumului 'Zece ani rai', autor Mugur Ciuvica (dr.), la Standul Editorii RAO, in cadrul celei de-a XXII-a editii a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, la Romexpo.

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută și votată în Parlament joi. Mircea Badea a spus ce pronostic are pentru acest moment politic.

Politicienii de la PNL și USR spun că Guvernul Dăncilă va cădea, în timp ce parlamentarii PSD sunt de părere că moțiunea de cenzură nu va trece. Dar nimeni nu vorbește despre ce se va întâmpla de joi înainte în cazul în care Guvernul Dăncilă va pica, lucru observat de Mircea Badea.

"Eu sunt fan să treacă moțiunea de cenzură. Sunt convins că va veni foarte rău în această țară și așa este bine să fie. Singurul lucru bun pentru aceasta țară este ca, pentru o anumită bucată de timp, să fie foarte rău. Dar ce importanță are că zice unul de la PNL că va trece moțiunea, iar altul de la PSD că nu va trece?

De ce este important acum să vezi ce spun unii despre moțiune? Nu se numără voturile joi? Nu aflăm atunci?

Înclin să cred, în acest moment, că nu va trece moțiunea de cenzură, deși îmi doresc să treacă. De ce? Pentru că îi văd mult prea incompotenți p-ăștia!

Mie altceva mi se pare mult mai tare.

Mă doare în cot cine e la guvernare. Singura discuție inteligentă e așa: dumnevoastră ați înțeles ce se întâmplă în secunda doi după ce ar cădea Guvernul? Nu am înțeles, dar pare că asta nu preocupă pe nimeni. Eu nu simt că va cădea Guvernul, dar dacă va cădea, ce se întâmplă după? Vineri, nutreț pentru haștag, dar ce se va întâmpla de luni? Toată lumea vorbește doar despre joi. Bun: vineri sărbătoriți, în weekend sărbătoriți, dar ce faceți de luni?”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: Mircea Badea îl DEMASCĂ pe Victor Ponta înainte de moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel