Lovitura lui Nicolae Robu. Va candida independent dacă PNL nu îl mai acceptă

Nicolae Robu
Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul Timișoarei şi preşedintele PNL Timiş, ar urma să candideze independent pentru un nou mandat, în cazul în care PNL îl va înlătura.

Din nou, Nicolae Robu a respins acuzaţiile DNA, amintind de liderii PNL care au fost anchetaţi de DNA şi achitaţi, susţinând că nu este acuzat de corupţie.

„Dacă PNL va decide că nu pot candida în numele PNL, eu voi părăsi partidul, cu mare durere în suflet - dar dragoste cu de-a sila nu se poate, după cum bine se știe - și voi candida independent si asta indiferent pe cine va desemna PNL candidat sau PNL+USR+PLUS, cum se vorbește. Și vom vedea ce-o ieși!”, ar fi transmis, potrivit stiripesurse.ro, Nicolae Robu, printr-o scrisoare, primarilor PNL din Timiş.

Update: „Eu am declarat că pentru mine este important ce simt din partea timișorenilor. Dacă simt că timișorenii doresc să le fiu primar în continuare, atunci desigur voi candida, asta am spus. Dacă dimpotrivă, voi simți că timișorenii nu mai doresc să fiu eu primarul Timișoarei, atunci ne vedem fiecare de drumul nostru. Nu m-am născut primar și nu mă cramponez de poziția aceasta", a spus Nicolae Robu pentru Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel