Lovitură în PSD. Codrin Ștefănescu: Vânătoare fără precedent. Este șoc după șoc

În timp ce PSD este pe primul loc în sondaje, DNA le ia primarii.

"Noi spunem de cel puțin șase luni că sunt victimele unei conspirații, unei vânători fără precedent. Suntem șocați în fiecare zi de ceea ce se întâmplă. Este șoc după șoc. Acum sunt șocat de ce se întâmplă cu Lia Olguța Vasilescu la DNA. Nu există zi de la Dumnezeu ca liderii noștri din țară sau de la nivel central să nu fie vânați pe motive absolut puerile. Sunt de acord cu discursul de astăzi al lui Sebastian Ghiță", a zis Codrin Ștefănescu la România TV.

"În România domină frica. Se fabrică dosare pe bandă rulantă și sunt scoși toți din joc. Această vânătoare nu mai ia sfârșit. O luăm într-o direcție total greșită. Nu mai mișcă nimeni nimic. Totul este înghețat. Frica domină în toate structurile sociale și am senzația că o forță ocultă stabilește cine trăiește și cine moare în momentul de față în România. Este de neacceptat să se întâmple aceste lucruri la 26 de ani de la Revoluție", a mai spus Codrin Ștefănescu.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție (DNA), fiind citată într-un dosar de corupție.

[citeste si]

La intrare în sediul DNA, întrebată dacă citarea sa are legătură cu denunțul lui Adrian Mititelu, primarul Craiovei a precizat: "Nu știu. Probabil, așa mă aștept".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel