Lovitură DIICOT pentru traficanţii de droguri

DIICOT
DIICOT

Miercuri au avut loc percheziţii DIICOT în Prahova şi Bucureşti la membrii unui grup infracţional specializat în trafic de droguri.

Procurorii Serviciului Teritorial Ploieşti al DIICOT au efectuat, miercuri, 28 de percheziţii în judeţul Prahova şi în Bucureşti, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără de a deţine autorizaţie. Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis Agerpres, la descinderi au participat ofiţeri de poliţie judiciară ai structurilor de combatere a criminalităţii organizate din Ploieşti, Piteşti, Călăraşi şi Ialomiţa.

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că membrii grupului au comercializat cannabis, provenit din municipiul Bucureşti şi surse externe, precum şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive provenite din alte judeţe ale ţării", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, de la locuinţele suspecţilor au fost ridicate diverse cantităţi de materie vegetală, un pistol cu muniţie neletală supus autorizării, deţinut în mod ilegal, cântare, dispozitive destinate mărunţirii plantei de cannabis, telefoane mobile şi diferite sume de bani.

După finalizarea descinderilor, la sediul Serviciului Teritorial Ploieşti al DIICOT vor fi conduse 90 de persoane, pentru a fi audiate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel