LOVITURA dată de Antena 3, legătură cu Iohannis. Gâdea, REACȚIE

Faptul că despre Antena 3 s-a vorbit miercuri, 11 aprilie, la nivel mondial, se datorează, printre altele, și unei emisiuni care a avut legătură cu președintele Klaus Iohannis.

O nouă performanţă de aur pentru jurnaliștii Antena 3. În urmă cu scurt timp, jurnaliștii de la "În Premieră" au obţinut o nouă medalie de aur şi două medalii de bronz la New York Film Festivals de la Las Vegas.

De asemenea, echipa Antena 3 şi Observator a mai obţinut trei nominalizări în finala festivalului pentru campania Observator - România copiilor căsătoriţi, dar şi pentru două emisiuni Sinteza Zilei. Printre acestea se numără şi cea în care micuţa Ana Maria a cerut preşedintelui Klaus Iohannis graţierea mamei sale după ce aceasta a fost nevoită sa fure mancare.

"Sinteza Zilei a fost nominalizată la categoria cel mai bun talk-show. Pentru mine este foarte importantă ediția pentru care a fost nominalizată. Probabil vă aduceți aminte de Ana Maria, fetița care a venit la mine în emisiune pentru a-și povesti drama. Mama ei fusese condamnată pentru faptul că a furat mâncare din magazin pentru a-i da copilului să mânânce - niște pâine, cașcaval, salam. Țara era absolut uluită de faptul că o mamă era în închisoare pentru faptul că a luat strict câteva lucruri din magazin. Atunci, în România au fost două tabere: oameni care au spus că este incredibil că o mamă a fost închisă pentru că a furat mâncare pentru copil în condițiile în care persoane care au furat enorm nu pățesc nimic și au mai fost și alți oameni care au zis: 'foarte bine că a fost închisă!' Specialiștii din juriul internațional au considerat că această ediție trebuie nominalizată în finală", a zis Mihai Gâdea.

Iată momentul emoționant cu Ana Maria:

Amintim că în 2016, Ana Maria, fetița de zece ani a cărei mamă se afla în arest - după ce a furat mâncare pentru a-și hrăni copilul - spunea, la Antena 3, că își dorea foarte mult ca președintele Klaus Iohannis să-i grațieze părintele. În acest sens, copila scrisese o cerere de grațiere.

"Dacă un om mare, cum ar fi domnul președinte Iohannis, i-ar da o grațiere (mamei - n.r.), aș vrea să o văd de ziua mea acasă. Să aibă milă de mine, de un copil fără ajutor și să-i dea grațiere, să o văd în afara pușcăriei. Ea a vrut doar să mă hrănească și a vrut binele, dar a făcut un rău (a furat - n.r.), pentru că nu avea cu ce să mă hrănească", spunea fetița la acea vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel