LOTERIA BONURILOR FISCALE, extragere specială de Crăciun. Vezi varianta câștigătoare

LOTERIA BONURILOR FISCALE. O nouă rundă a Loteriei bonurilor fiscale a avut loc, duminică, 27 decembrie. Extragerea a fost una specială de Crăciun la care au participat bonurile emise în perioada 1 septembrie - 30 noiembrie.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Bonurile în valoare de 766 lei emise pe 12 octombrie au ieşit câştigătoare la extragerea specială de Crăciun a Loteriei bonurile fiscale, potrivit romaniatv.net.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ministerul Finanțelor Publice a anunțat că la extragerea ocazională de Crăciun fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. În cazul în care numărul bonurilor câștigătoare trece de 100, va fi organizată o nouă tragere la sorți pentru alegerea celor câştigătoare.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Lista câștigătorilor va fi afișată pe site-ul Ministerului Finanțelor, al Loteriei Române, dar și pe site-ul ANAF.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel