Loredana Groza a fost luată cu ambulanța. Mesaj de lângă medici / FOTO

Loredana Groza a fost luată cu ambulanța. Starea artistei pare a fi bună / Sursă foto: Instagram Loredana Groza
Loredana Groza a fost luată cu ambulanța. Starea artistei pare a fi bună / Sursă foto: Instagram Loredana Groza

Loredana Groza a fost luată cu ambulanța.

Loredana Groza nu pare să fie în cea mai bună formă. Artista a fost luată cu ambulanţa, dar starea ei nu pare să fie una foarte gravă din moment ce a găsit puterea să-şi anunţe fanii, postând, pe reţelele sociale, o poză din ambulanţă.

Loredana Groza nu a dat explicaţii referitoare la motivul pentru care a fost necesară intervenţia ambulanţei. Singurul comentariu la poză a fost: „Feeling better. Thank you for all your care and support. All my love & gratitude x“.

Mesajele la postare au curs. Internauţii i-au urat însănătoşire grabnică şi au pus întrebări referitoare la motivul care au adus-o în această stare, dar, deocamdată, artista nu a dat şi alte detalii, scrie România TV.

Loredana, de la Biserică la poze goală în cadă. Imaginile care le-au pus capac fanilor: Mă bufnește râsul! / Ai grijă, mamaie

Loredana Groza nu încetează să-și uimească fanii. Ipostazele de necrezut pe care le-a postat în ultimele două zile. 

La 51 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar în ultimii ani a fost des criticată și acuzată că ar fi apelat la operațiile estetice, însă de-a lungul timpului, a negat aceste informații.

Mai mult, în ultima vreme artista a renunțat la părerile celor din jur și a ajuns să se afișeze în tot felul de ipostaze, care mai de care mai provocatoare, multe duse la extrem, lucru care i-a revoltat pe fanii ei care se arată complet dezamăgiți de ea. 

Noua fotografie pe care Loredana Groza a publicat-o pe pagina sa de Instagram a pus capac și a ridicat tot Internetul în aer. Vedeta a publicat o fotografie îndrăzneață, în timp ce stă, goală, în cada plină de spumă și și-a provocat fanii să-i lase comentarii.

Loredana Groza, videoclip la Biserică. Val de reacții

Ei bine, cu toate acestea, cele două fotografii de infarct vin la scurt timp după ce vedeta a publicat tot pe rețelele de socializare un videoclip cu ea la Biserică, într-un moment în care se roagă, ipostază pe care fanii ei cu siguranță nu au mai văzut-o și care intră în concordanță cu aparițiile ei din ultima perioadă (citește mai mult AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel