Lora, durere uriașă. Mesajul emoționant după înmormântarea mamei. "Încerc..."

Lora a scris un mesaj emoționant imediat după înmormântarea mamei sale.

Lora a trăit, marți, unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Artista și-a condus mama răpusă de cancer pe ultimul drum.

Lora este devastată de pierderea suferită și îi va trebui mult timp să-și revină și să-și reia activitatea. La doar câteva ore după ce și-a înmormântat mama, artista a transmis un mesaj emoționant.

"Vreau să știți că încerc..."

"Vreau să știți că încerc...știu că e un proces care necesită timp, cunosc toată teoria. În realitatea pe care o trăiesc acum, multe lucruri nu mai contează, altele nu mai au sens și cel mai ciudat e că pământul se învârte fără mine.

Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susținerea și iubirea. Mi-ați scris mulți în perioada asta..mulți care ați pierdut pe cineva drag și care ați încercat să mă consolați prin puterea exemplului..apreciez fiecare mesaj și gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre. Faptul că mi-ați scris a contat enorm. Mulțumesc", a transmis Lora.

Ce i-a spus mama ei despe momentul în care a adus-o pe lume

"Ca sa respect adevărul istoric, ai fost un bebe destul de linistit, ai inceput sa te agiti dupa 3 noaptea iar cand s-a facut lumina afara ai hotarat sa ma convingi ca vei scoate nasul la soare. N-am fost prea agitata, imi frecam spatele ca sa mai atenuez durerea, am fost organizata, am aranjat cu un vecin sa ma duca cu masina la spital, cu bagajelul, totul a fost exact la timp, am trecut si de faza cu sala de travaliu, fara urlete jenante, iar la 10,30 cand ti-am auzit piuitul m-am linistit complet...erau altii in jur care incepusera agitatia. Prioritatea imediata era papica, ori eu n-aveam ce sa-ti dau....ai fost alaptata de o alta mamica din salon pana am avut eu lapte...urmatoarea grija a fost numele...alt circ, alta batalie pe care am castigat-o.

Cum-necum, mi-au cam iesit treburile asa cum am vrut, si ma gandesc acum ca Dumnezeu m-a ajutat pentru ca am fost rezonabila, n-am cerut imposibilul...si cu siguranta tot Dumnezeu ne-a adus impreuna, suntem un "tot" destinat sa faca bine in viata asta, atat cat se poate si cui merita....sa imprastiem iubire acolo unde e teren fertil, si unde nu mai pot eu, sa fii tu ! Putere iti doresc si ganduri bune, protectie divina si ajutor neconditionat de la cei ce te iubesc! Stiu ca vei fi cu siguranta un OM adevarat!" - Mama, 23 iul 2019", a scris Lora pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel