Summit PPE. Lopez, mulțumiri lui Rareș Bogdan. Aluzie la protestul din 15 martie

Lopez, mulțumiri lui Rareș Bogdan
Lopez, mulțumiri lui Rareș Bogdan

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, i-a mulțumit lui Rareș Bogdan, în timpul Summitului PPE, de la București, pentru înscrierea în cursa pentru europarlamentare și a adus în discuție protestul din 15 martie, declanșat de omul de afaceri Ștefan Mandachi.

Și pentru că sunteți cei mai buni, știu că acum sunteți viitorii mei colegi de pe lista UE. Rareș Bogdan este cap de listă. Rareș, mulțumesc foarte mult pentru că ai făcut acest pas să te înscrii pe lista noastră. Știu că faci asta pentru România și pentru poporul român. Mulțumesc foarte mult!

Îi mulțumesc și președintelui Ludovic Orban. Eu am avut discuții cu el zilele acestea despre viitorul României. M-a întrebat despre exemplul spaniol, despre infrastructură, despre autostrăziile pe care le cer oamenii și care nu există aici în România. Am spus într-un interviu acum câteva zile: Ce situație nefericită. În țara noastră protestează oamenii pentru că sunt prea multe autostrăzi, iar aici protestează pentru că nu sunt autostrăzi. Ce ridicol!, a declarat Antonio Lopez la Summitul PPE, de la București.

Vezi și: Iohannis, prezent la Summitul liderilor PPE. Declarațiile zilei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel