Liviu Vârciu, pălmuit de Adriana Trandafir. Ce a deranjat-o pe actriță

Liviu Vârciu
Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a fost pălmuit în timpul filmărilor de la Fructul oprit, de Adriana Trandafir după ce artistul a afirmat că nu poate să își spună replicile din cauza acesteia.

Înainte ca Liviu Vârciu să apară la filmările pentru celebrul serial Fructul oprit, oltenii Adriana Trandafir şi Marian Râlea au fost surprinşi pe platourile filmare de la primele ore ale dimineţii. 

"Uite curcubeul! O plăcere să lucrăm cu dânsul, un actor... Liviu a spus, vă dau din casă, puteţi să profitaţi de el Staţi un pic că a zis un actor foarte...Un actor foarte bun, râdem în continuu, e o bucurie să fim împreună. E mai bine să râdem de el decât să-i plângem de milă... A zis bine acuma, nu... Vreau să vă dau din casă. A spus că din 2019 vrea să ajungă devreme la filmări şi să fie foarte amabil, foarte drăguţ... A ajuns devreme...la 11 e devreme. Păi dacă se pun filmările la 6 seara. Pentru unii la 11 e devreme", au spus Adriana Trandafir şi Marian Râlea, potrivit spynews.

Vârciu, pălmuit la filmări

Liviu Vârciu a reacţionat de îndată şi a precizat că nu prea poate să-şi zică replicile din cauza Adrianei Trandafir.

"De asta e o bucurie să lucrez şi am de învăţat foarte multe de la aceşti mari actori. Înveţi dacă mai ai timp să-ţi zici replicile pentru că nu prea te mai lasă, mai ales doamna Adriana", a precizat Liviu Vârciu.

Imediat, Adriana Trandafir l-a pălmuit uşor, în spirit de glumă pe Liviu Vârciu. "Termină, pleacă de aici, obraznicule. Să nu-l credeţi...", a spus actriţa zâmbind.

Vezi și: Fructul oprit episod 19: Au murit Magda și Alex? video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel