Liviu Vârciu, căsătorie cu Anda. Andrei Ștefănescu îl dă în vileag: Când va veni anunțul

Liviu Vărciu și Andrei Ștefănescu
Liviu Vărciu și Andrei Ștefănescu

După ce Liviu Vârciu a afirmat la Xtra Night Show că se însoară cu Anda Călin, cea cu care are o fetiță, cântărețul a lămurit vestea dată, iar Andrei Ștefănescu, prietenul cel mai bun al artistului, a venit cu câteva explicații.

O să mă însor la un moment dat. S-au însurat alții mai proști ca mine. Trebuie să încercăm cumva și să avem încredere că oamenii sunt ceea ce credem noi că sunt. Când o să mă însor, o să vă spun. M-a sunat și fata mea să mă întrebe. M-a sunat și Nea Mărin dacă mă însor că află de la presă. Ce am spus atunci în emisiune, a fost chiar înainte de pauză, a fost o glumă, nu a fost altceva, a spus Liviu Vârciu pentru Xtra Night Show.

Andrei Ștefănescu: Când se însoară Liviu Vârciu

Fiecare dintre noi la un moment dat ne gândim că ne vom mai însura. Eu cred că adevărul adevărat va veni în momentul în care el va spune pentru că nu cred în zvonuri și idei ieșite pe la colț pe stradă. După o anumită perioadă, cea mai sigură și temeinică afirmație, va fi tot din gura el, a declarat Andrei Ștefănescu, în emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars. 

După ce Liviu Vârciu a anunțat că el și Anda Călin au decis să o ia pe drumuri separate, cei doi au decis să își reia relația și să fie o familie  având în vedere că au împreună o fetiță. 

Vezi și: Cristina Ich, despre căsătoria cu Alex Pițurcă: O să am impresia că îmi aparține

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel