Urmărește emisiunea live


Liviu Pop explică ce înseamnă „statul paralel"

Liviu Pop
Liviu Pop

Liviu Pop, fost ministru al educației, a vorbit la Digi 24 despre SPP și „statul paralel".

În ceea ce privește SPP-ul, Liviu Pop e de părere că trebuie adaptat la standardele UE, la fel ca și alte servicii publice.

„Întrebarea pe care ar trebui să ne-o punem noi e `am adaptat serviciile românești la ceea ce înseamnă Uniunea Europeană?` Nu le-am adaptat, pentru că lucrăm cu aceeași lege, de acum 17 ani. Am intrat în NATO, am făcut așa ceva? Diferența dintre cei de la NATO și cei de la SPP e enormă", a declarat Liviu Pop.

Miercuri, Liviu Pop a înlocuit-o pe Ecaterina Andronescu la Comisia de Învățământ din Senat.

Statul paralel, „procurorul cu dosarul Microsoft"

Liviu Pop a declarat că are „o sută, o mie, zece mii" de exemple pentru a putea explica ce înseamnă de fapt „statul paralel". Unul dintre acestea îl reprezintă procurorul celebrului dosar Microsoft.

„Procurorul cu dosarul Microsoft este statul paralel. A cheltuit o grămadă de bani din banii românilor să ne spună după 17 ani că nu s-a întâmplat nimic. E o instituție care ne spune că s-ar putea să avem o problemă, cheltuim o mulțime de bani și constatăm că nu a existat nicio problemă. Pe mine ca simplu cetățean nu mă interesează justificările. Pe toți cetățenii acestei țări îi interesează respectarea legii (...) Mai am o sută, o mie, zece mii de exemple pe care aș putea să vi le dau", a declarat pesedistul în direct, la Digi 24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel