Liviu Pop, anunț în direct: Îmi dau DEMISIA imediat

Ministru Liviu Pop a declarat în cadrul emisiunii România 9, la TVR, că în cazul în care compendiul pentru clasa a V-a nu a ajuns la toate școlile își dă demisia.

Declarația a venit după ce moderatorul Ionuț Cristache i-a comunicat ministrului Educației că ”am vorbit înainte de a intra în emisiune cu o mămică și mi-a spus că au primit (nr. - elevii) doar manualul de sport până acum”.

Ministrul Liviu Pop a declarat că pe lângă manualul de sport în toate școlile a ajuns și compendiul pentru clasa a V-a. Acesta a anunțat, în direct, că în cazul în care nu este așa el demisionează imediat împreună cu directorul școlii respective.

”Nu, au primit și compendiul de clasa a V-a. Eu îmi dau demisia imediat. Prima oară își dă demisia directorul de școală, după care îmi dau eu demisia”, a precizat Liviu Pop la TVR.

Compendiul introductiv pentru gimnaziu - clasa a V-a a fost distribuit la începutul lunii septembrie în 20 de județe. Compendiul urma să ajungă în toate școlile din țară, anunța în perioada respectivă, într-o conferință de presă, ministrul Educației, Liviu Pop.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel