Liviu Pop - Tinel Gheorghe, CEARTĂ în direct pe tema pensiilor: Cei de la PNL mint cu neruşinare / Vă doare de pensiile voastre, ale parlamentarilor

Dialog încins între Liviu Pop (PSD) şi Tinel Gheorghe (PNL), în direct la România TV, pe tema pensiilor şi a proiectului privind desfiinţarea pensiilor speciale. 

Discuţia pe tema desfiinţării pensiilor speciale a încins spiritele în platoul România TV, marţi seara. Liviu Pop - PSD şi Tinel Gheorghe - PNL au ridicat tonul unul la celălalt, având opinii contradictorii legate de această temă. 

"O să le explicăm celor de la PNL că mint cu neruşinare. Sunt nişte demagogi şi mincinoşi. Au ţinut-o toată campania electorală cu pensiile speciale. În România sunt 187.000 de beneficiari de pensii de serviciu şi pensii speciale. Din aceştia, 178.000 sunt poliţişti şi militari. Au mai rămas 9.331 de pensii speciale, cu ghilimelele de rigoare, în afară de poliţişti şi militari. Îl auzim astăzi pe preaînaltul demnitar al statului români, vremelnicul preşedinte Iohannis, că nu se atinge de magistraţi. Păi sunt 3.900. Deci de la 9.300 mai tăiem aproape 4.000, că nu ne atingem de ei. De aviatori 1.440 şi mai rămân vreo 2.000 - 3.000 de aşa zişi speciali. (...) Noi v-am pus o propunere pe masă: impozitarea!, a declarat Liviu Pop. 

"Pentru că nu vreţi să desfiinţaţi pensiile voastre, ale parlamentarilor. Asta vă doare şi vă cramponaţi de sutele de mii de pensii spunând... iată, ale noastre sunt derizorii, câteva acolo... de ce vă luaţi de noi? Asta vă doare pensiile voastre, că voi blocaţi legea", a intervenit Tinel Gheorghe. 

"În legea bugetului de stat voi face un amendament prin care, din contribuţia României la UE, voi scoate pensiile speciale pentru europarlamentari. Că noi le plătim. De ce le plătim noi?", a mai spus Liviu Pop. 

"Foarte bine. Dar susţineţi şi legea asta", a mai răspuns Tinel Gheorghe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel