Liviu Marian Pop, PSD: Singurul regret pe care îl am este că BEC...

Un senator PSD mărturisește singurul regret pe care îl are legat de aceste alegeri prezidențiale, în urma cărora românii l-au ales pe Klaus Iohannis pentru a le fi președinte în următorii cinci ani.

Senatorul PSD Liviu Marian Pop precizează, într-un comunicat de presă, că, la scrutinul electoral de duminică, "au reușit să voteze în Diaspora de două ori mai mulți români în comparație cu turul I și anul 2009. Fiecare vot a fost important pentru noi și am respectat drepturile românilor atât în țară, cât și în străinătate", citează Digi 24.

Deși recunoaște că au existat și situații izolate în care s-au întâmpinat dificultăți în procesul de votare, unde trebuie făcută o analiză obiectivă, Liviu Marian Pop precizează că "cel mai important este că în cea mai mare parte a secțiilor de vot din străinătate nu au fost probleme, românii au putut vota și totul a decurs normal".

În schimb, senatorul PSD mărturisește: "Singurul regret pe care îl am este faptul că Biroul Electoral Central, cel responsabil pentru desfășurarea procesului de vot, nu a luat o decizie clară pentru înfințarea unor noi secții de vot. Prin urmare, această instituție nu a dat dovadă de implicare și colaborare în organizarea și întâmpinarea problemelor din Diaspora". 

Predicție sumbră pentru PSD din partea unui fost aliat al lui Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel