Liviu Dragnea: Zgonea nu mai este o prioritate

25 apr 2016 / 15:16

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu i-a cerut demisia lui Valeriu Zgonea, şeful executiv al partidului, şi că acesta nu este o prioritate pentru partid, ci organizarea campaniei electorale pentru alegerile locale.

'Eu nu i-am cerut lui Valeriu Zgonea să demisioneze din nicio funcţie. Pot spune, chiar cu riscul să vă dezamăgesc, pentru mine, din acest moment, şi pentru cea mai mare parte a partidului, Valeriu Zgonea nu mai este o prioritate. Acum avem ca prioritate zero pregătirea candidaţilor, pregătirea campaniei electorale şi câştigarea alegerilor locale. Pentru mine, ziua de vineri a fost extrem de importantă, după decizia Înaltei Curţi, pentru că - şi nu a fost numai opinia mea - ziua de vineri putea să fie ziua în care în PSD ar fi putut începe lupte interne pentru conducere, care ar fi avut un efect devastator pentru tot partidul', a spus Dragnea într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

El a arătat că despre situaţia din partid se va mai discuta şi la Comitetul Executiv Naţional, care va fi convocat miercuri.