Liviu Dragnea: Zgonea nu mai este o prioritate

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu i-a cerut demisia lui Valeriu Zgonea, şeful executiv al partidului, şi că acesta nu este o prioritate pentru partid, ci organizarea campaniei electorale pentru alegerile locale.

'Eu nu i-am cerut lui Valeriu Zgonea să demisioneze din nicio funcţie. Pot spune, chiar cu riscul să vă dezamăgesc, pentru mine, din acest moment, şi pentru cea mai mare parte a partidului, Valeriu Zgonea nu mai este o prioritate. Acum avem ca prioritate zero pregătirea candidaţilor, pregătirea campaniei electorale şi câştigarea alegerilor locale. Pentru mine, ziua de vineri a fost extrem de importantă, după decizia Înaltei Curţi, pentru că - şi nu a fost numai opinia mea - ziua de vineri putea să fie ziua în care în PSD ar fi putut începe lupte interne pentru conducere, care ar fi avut un efect devastator pentru tot partidul', a spus Dragnea într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

El a arătat că despre situaţia din partid se va mai discuta şi la Comitetul Executiv Naţional, care va fi convocat miercuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel