Liviu Dragnea, replică după gestul șoc făcut de Mihai Sturzu

Liviu Dragnea i-a dat o replică lui Mihai Sturzu după ce președintele TSD a spus că alegerile de săptămâna trecută amintesc de comunism. În discursul pe care l-a susținut, Mihai Sturzu a propus ca alegerea lui Liviu Dragnea, ca preşedinte al PSD, să fie invalidată de Congres.

"Îmi pare rău că nu l-am auzit când a ținut discursul. Eram afară. Mi-a spus cineva ce a zis pe scenă. Fiecare alege să-și facă propria campanie așa cum crede de cuviință", a fost replica lui Liviu Dragnea după atacul lui Mihai Sturzu.

Amintim că Mihai Sturzu a cerut ca scrutinul de săptămâna trecută prin care Liviu Dragnea a fost ales președinte al partidului să nu fie validat de Congres. Deputatul a mai spus că îi pare rău că Liviu Dragnea nu s-a aflat în sală în momentul în care a susținut discursul.

"Săptămâna trecută am avut alegeri cu un singur candidat. Domnul Ion Iliescu a asociat acest tip de alegeri cu cel al lui Ceauşescu şi bine a făcut. Evident că nu am ce să reproşez domnului Dragnea. Omul a candidat, a preluat funcţia. Vreau să le reproşez că nu au avut curaj sau nu au ştiut să ducă până la capăt candidatura celor care nu au candidat pentru că astfel ne-au pus pe noi într-o poziţie în care am avut un singur candidat. (...) Acest Congres trebuie să valideze alegerile de săptămâna trecută, adică să valideze comuniştii", a zis Mihai Sturzu în ziua Congresului PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel