Liviu Dragnea, REACŢIE după declaraţiile lui Ponta

Rodica Mitu / 26 oct 2017 / 12:35

Victor Ponta a declarat că Liviu Dragnea a participat la mai multe întâlniri formale şi informale cu procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi cu fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea. Ulterior, liderul PSD a avut o reacţie ca urmare a unei întrebări adresate de jurnalişti.

"Eu am fost trimis în judecată de doamna Kovesi, nici nu mai ştiu şi în ce lună. Eu n-am întâlnit acea doamnă până la trimiterea în judecată şi nici ulterior. Deci, nu aveam cum să mă rog de cineva. Iar dacă despre domnul Coldea ştie că ar fi putut influenţa astfel de dosare cred că ar trebui să meargă la Comisia SRI să spună aceste lucruri”, a spus, în faţa jurnaliştilor, Liviu Dragnea.

În acest context, amintim declaraţiile lui Victor Ponta. "Domnul Dragnea a participat la multe întâlniri formale şi informale şi cu doamna Kovesi şi cu domnul Coldea. (...) Eu cred, în continuare, că dosarul Referendumul este un dosar politic, deci nu mă orbeşte lupta mea cu domnul Dragnea ca să spun că era ceva serios, acolo chiar cred că era nevinovat. (...) Cel mai apropiat om de sistem din PSD a fost întotdeauna Liviu Dragnea. Şi cel mai protejat. Cerea sprijin ca să fie achitat. Ţineţi minte când a zis Tăriceanu că s-o schimbe pe Kovesi, Dragnea a zis să n-o schimbe. De ce credeţi c-a zis? Că-i era frică", a declarat Ponta, potrivit Agerpres.

[citeste si]