Liviu Dragnea, replică la scenariul lui Rareș Bogdan

Liviu Dragnea - Olguța Vasilescu
Liviu Dragnea - Olguța Vasilescu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, îi răspunde lui Rareș Bogdan, numărul 1 de pe lista PNL, după scenariul cu privire la anunțul din seara alegerilor europarlamentare. 

Analistul politic Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Liviu Dragnea, la România TV, despre scenariul lansat de Rareș Bogdan. Numărul unu pe lista PNL pentru Parlamentul European crede că liderul PSD va anunța, după alegerile europarlamentare de duminică, inițierea suspendării lui Klaus Iohannis din funcția de președinte al României. Scenariul este spulberat chiar de cel care urmează să facă declarația. 

”Sub nicio formă PSD nu va iniția sau va vota suspendarea lui Iohannis. Ceea ce a făcut Rareș Bogdan în seara asta arată disperarea lor. Ei vor să anunțe lucrul ăsta ca să mai creeze o emoție negativă pentru duminică, ca să vină lumea la vot, să-l apere pe Iohannis. Nu îi facem nimic. Îl lăsăm acolo să se umple de ridicol total până la alegerile prezidențiale. Ăștia au mai început să dea pe net, ca și cum vine de la PSD, un îndrumar pentru cei care votează cu PSD: votați cu PSD, cu UDMR și cu ALDE pe buletine, că ei v-au mărit pensiile și salariile. Adică ai noștri sunt proști. Asta arată disperare. Eu am înțeles că s-au întâlnit de dimineață, s-au certat ca chiorii, că se pare că au informații nu prea bune pentru ei” a răspuns Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel