Decizia instanței pentru Dragnea. Ultimă oră! Afirmație explozivă în instanță: Puteam plăti un preț...

ÎCCJ a decis în urma solicitării lui Liviu Dragnea. 

ÎCCJ a respins contestația fostului lider al PSD, închis din luna mai 2019. Dragnea a invocat astăzi decizia CCR prin care s-a stabilit că toate completurile de trei judecători erau ilegale, pentru că nu erau specializate pe fapte de corupție, anunță Realitatea Tv. Decizia nu e definitivă. 

Astăzi, Liviu Dragnea a invocat viitorul României, în încercarea de a obține eliberarea din închisoare. Dragnea a apărut în fața judecătorilor de la Instanța Supremă, unde a spus că procesul său, cel al angajărilor fictive, a fost nedrept. Mai mult, Liviu Dragnea s-a prezentat ca un erou care și-a sacrificat libertatea pentru a salva țara, conform Realitatea.

Liviu Dragnea este închis la penitenciarul Rahova, unde ispășește o pedeapsă de trei ani și jumătate.

Prețul cerut

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, la Instanţa supremă, că nu a vrut să plătească "orice preţ" pentru a nu intra la închisoare, precizând că a dorit un proces echitabil.

"Cu toate că în presă s-a spus că eu încerc să ies cu orice preţ din închisoare, nu este aşa. Puteam plăti un preţ, dar nu am vrut, am vrut să am parte de un proces echitabil", a spus Dragnea în faţa judecătorilor ÎCCJ.

Întrebat de jurnalişti, la ieşirea din sala de judecată, care era "preţul" la care făcea referire, Liviu Dragnea a răspuns: "Preţul era România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel