Liviu Dragnea-Mihai Tudose, TENSIUNI. Președintele PSD, despre REMANIERE

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că urmează discuții în luna ianuarie cu privire la ce se poate face pentru o guvernare mai bună. 

Întrebat dacă va fi făcută o evaluare a Guvernului, Liviu Dragnea a răspuns: ”Nu e vorba neapărat de o evaluare. Nu, n-am discutat asta. Dar vom avea discuţii în ianuarie despre ce am putea face, ce s-ar putea face pentru ca actul de guvernare să fie şi mai bun. Nu există Guvern în lume care să aibă o guvernare perfectă, nu există”.

”Am acumulat şi noi şi colegii din Guvern informaţii despre ce ar trebui făcut ca lucrurile să funcţioneze mai bine şi mă refer, în primul rând, la flexibilizarea şi fluidizarea circuitului de decizie administrativă în interiorul Guvernului şi în interiorul ministerelor pentru ca de la decizia politică luată până la implementare timpul să fie mai scurt”, a explicat Liviu Dragnea.

[citeste si]

El a precizat că în continuare sunt ”timpi lungi şi multe frâne”.

”De exemplu, discutam aseară cu prim-ministrul despre o mare problemă care trebuia să fie o mică problemă. S-a adoptat actul normativ prin care Institutul 'Cantacuzino' trece la Ministerul Apărării. Au foarte multe piedici, (...) se pun piedici ca să nu se ia în primire, ceea ce numai în România se poate întâmpla”, a explicat Liviu Dragnea.

Totodată, întrebat dacă va avea loc o remaniere în 2018, Dragnea a răspuns: ”Nu ştiu”. 

Petre Daea, ministrul îndrăgit de Dragnea

Întrebat care este ministrul său favorit, preşedintele PSD a precizat: ”Petre Daea este omul pe care îl îndrăgesc foarte mult. E o chestiune reciprocă. E foarte supărat pe mine, pentru că (...) n-am mai reuşit să merg cu el, aşa cum stabilisem, la toate întâlnirile unde mă aşteptau fermierii, dar poate îl împac în 2018”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel