Liviu Dragnea: Mesajul primit de la Gabriel Oprea despre Valeriu Zgonea. Mihai Gâdea: Sunt în stare de șoc!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit o discuție cu Gabriel Oprea. 

”Domnul Oprea a spus că m-a ajutat pe mine să devin președintele interimar al PSD în 2015. Sunt obligat să spun ce s-a întâmplat atunci”, a spus Liviu Dragnea. 

Președintele PSD a continuat: ”Era luni, eu îmi dădusem demisia din funcție, peste două zile urma CExN în care membrii urmau să aleagă președintele interimar. Dl Oprea mi-a spus că `am înțeles de la statul de drept că Zgonea trebuie să fie numărul 1 la partid și tu numărul 2`”. 

”Sunt în stare de șoc” a mărturisit Mihai Gâdea, care a insistat cu întrebările, pentru a aprofunda subiectul. 

”I-am spus: Gabi, nu știu ce-ai înțeles tu, dar eu, miercuri, voi candida și cred că voi fi ales președintele interimar al PSD” a continuat Liviu Dragnea, care a afirmat că Oprea i-a replicat: ”Nu se poate, n-am înțeles asta”. ”Pune mâna pe telefon și sună la statul de drept” a continuat Dragnea povestirea. Gabriel Oprea i-a spus interlocutorului că ”Liviu nu știe nimic din ce mi-ai spus mie”.

Întâlnire la un restaurant

Liviu Dragnea a continuat: ”Mi-a spus că a vorbit cu dl Coldea la telefon, m-am ridicat și am plecat. Pe la 8 - 9 seara, eram câțiva colegi, am fost sunat insistent de dl Oprea ca să mă întâlnesc cu dumnealui la un restaurant pe undeva prin Piața Amzei.”

Negocieri cu statul de drept

”În separeu erau dl Oprea, dl Vali Zgonea, ulterior a venit și dl Marian Oprișan și mi-au zis: dom`ne, am vorbit la statul de drept și se acceptă ca tu să fii numărul 1 și Zgonea numărul 2. I-am spus că am venit pentru că a insistat să vorbim și nu mai vreau să discutăm despre subiectul acesta niciodată”, a continuat Dragnea. 

Președintele PSD a subliniat că nu știe dacă la telefon era Florian Coldea, ci spune ce i-a transmis Gabriel Oprea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel