Liviu Dragnea, mesaj în forță la Congresul PES: Spun cu toată convingerea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, participă, la Madrid, la Congresul PES, unde se va adopta Manifestul înainte de alegerile pentru Parlamentul European din mai. Vineri seară, liderul PSD a susţinut un discurs.

„L-am citit (n.r. manifestul) și vă spun cu toată convingerea că acest document va schimba Europa în bine. Suntem după 15 ani de dominație a dreptei, care a distrus multe valori, multe speranțe, multe destine. Au distrus încrederea în proiectul european. Cred în proiectul european, dar trebuie cu tărie și curaj să le spunem oamenilor modul în care dreapta europeană a distrus Europa, folosind manipularea și, uneori, cum este cazul și în România, folosind instituțiile de forță ale statului. Trebuie să ieșim din defensivă împreună”, a spus Liviu Dragnea, vineri seară.

„În România, social democrația are 125 de ani de existență. Suntem puternici pentru că am rămas fideli valorilor noastre. Grație Guvernului nostru, salariul minim a crescut, în doi ani, cu peste 50 la sută. (...) Ne-au zis că așa ceva nu se poate, că nu trebuie să mărim salariile pentru că nu sunt bani. Noi am arătat că un Guvern social democrat poate micșora taxele, poate crește salariile, poate crește pensiile, poate reda speranța pentru tineri. Nu a fost ușor și nici de acum înainte nu va fi ușor”, a subliniat președintele PSD.

„Sunt convins că românii din Spania au așteptări mari de la voi și că nu îi veți înșela”, a adăugat Liviu Dragnea.

Alături de preşedintele PSD, la Madrid, se află şi premierul Viorica Dăncilă şi o delegaţie a PES Activists România.

Congresul va adopta Manifestul PES înainte de alegerile europene din 23-26 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel