Liviu Dragnea la Congresul PES: PSD va câştiga alegerile în România

Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea

Partidul Social Democrat va câştiga alegerile în România şi PSOE (Partidul Socialist Muncitoresc Spaniol) în Spania, s-a declarat convins preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în cadrul unui discurs susţinut la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni (PES) de la Madrid.

Liviu Dragnea a subliniat că miza alegerilor pentru Parlamentul European este uriaşă. "Vorbim de viitorul Europei, de viitorul nostru, al meu, al dvs., al copiilor noştri, al părinţilor noştri. Împreună cu partidele surori din Europa, social-democraţii trebuie să restabilim dreptatea, să construim un nou contract social pentru Europa şi pentru toţi cetăţenii Europei. Eu sunt absolut convins că o putem face. Partidul Social Democrat în România va câştiga alegerile şi sunt convins că şi PSOE va câştiga alegerile în Spania. Sunt convins că românii din Spania au aşteptări mari de la voi şi că nu-i veţi înşela. Şi sunt convins că o să vă voteze", a mai spus Dragnea, fiind aplaudat de o parte a sălii. 

El a mai spus că pentru a atinge toate aceste obiective este nevoie ca social-democraţii să lupte până la capăt pentru valorile lor. "Apărarea democraţiei, apărarea drepturilor cetăţenilor, a unui sistem just şi transparent reprezintă linii directoare pentru care trebuie să luptăm împreună", a mai spus Dragnea.

Vezi şi: Dragnea, mesaj în forță la Congresul PES: Spun cu toată convingerea

PSD dă lovitura. Ciolacu: I se datorează lui Toma

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel